Cultureel Café De Gigant, Apeldoorn

In oktober 2018, twintig minuten gespeeld in de theaterzaal van De Gigant te Apeldoorn. De avond werd gevuld door vier acts, die allen twintig minuten voor hun rekening namen. Allereerst drie dichters met spitsvondige teksten. Zij werden, getuige het lauwe applaus, nogal gereserveerd ontvangen. Daarna speelde een jonge vrouw met een mooie donkere stem, eigen liedjes.  Dit werd beter ontvangen. Na de pauze speelde ik. Het applaus klonk hartelijk. Ik geloof dat het in goede aarde viel. De avond werd afgesloten door twee beat-boxers. Deze jonge Nederlandse kampioenen  kregen het meeste applaus van de avond.  Maar ze verstonden hun vak dan ook. Al met al heb ik een goed gevoel aan het optreden overgehouden.

Lees meer »

Expo in 't Ukien Kampen

Ik exposeer vier werken  tijdens de groepsexpositie van De Varfdeuze, op de data , genoemd op bijgaande poster,  in Cultureel Centrum 't Ukien aan de Korteweg 4. te Kampen.

Lees meer »

Doek in ontwikkeling

Een doek van 50cm x 60cm in de eindfase. Bij wijze van experiment is op de voorgrond de gesso in de onderlaag vermengd met zand. Verder zijn delen natte acryl bedekt geweest met plastic, dat na verwijdering van de plastic verrassende structuren geeft. Vervolgens wordt ook dat weer bewerkt. Er  moet nog wat gedaan worden aan het silhouet en de achtergrond.

Lees meer »

zelfportret

Mij eens aan een zelfportret gewaagd met de fineliner. Hij lijkt wat op mijn criminele broer.  Wil ik dit goed onder de knie krijgen, dan zou ik elke dag  een portret moeten tekenen. Dat wordt me te dol, maar het is een goede oefening.

Lees meer »