Opname LP voltooid

De opnamen voor mijn LP Henk Jans Enzovoorts - 'Kleinkunstigheden & Enig Scheurwerk' zijn afgerond. Deze werden gedaan door Bananas Sound Techniek, die de audio ook gemasterd heeft.

Lees meer »

Expo 'Who Killed Marilyn? Amsterdam

'Vanaf april 2022 neem ik deel aan de groepsexpositie 'Who Killed Marilyn?', waaraan zo'n 14 kunstenaars meewerken. in de What Is Happening Here Gallery, Reguliersdwarsstraat 73 te Amsterdam.

Lees meer »

Plannen voor LP

Hier zie je twee concepten voor de hoes van de LP die ik dit jaar met mijn trio Henk Jans Enzovoorts heb opgenomen. Eén kant is akoestisch terwijl de andere kant elektrisch versterkt is met wat steviger nummers.

Lees meer »

Lied over Henrick Aeltsz (Kamper Trots)

Museum Huys der Kunsten presenteerde op 13 juni 2019 een nieuw soort bier: 'Kamper Trots' . Zij had het laten brouwen naar aanleiding van een onderzoek naar de geschiedenis van het pand in de Voorstraat waarin Huys der Kunsten gevestigd is.

Lees meer »

Expo in 't Ukien Kampen

Ik exposeer vier werken  tijdens de groepsexpositie van De Varfdeuze, op de data , genoemd op bijgaande poster,  in Cultureel Centrum 't Ukien aan de Korteweg 4. te Kampen.

Lees meer »

zelfportret

Mij eens aan een zelfportret gewaagd met de fineliner. Hij lijkt wat op mijn criminele broer.  Wil ik dit goed onder de knie krijgen, dan zou ik elke dag  een portret moeten tekenen. Dat wordt me te dol, maar het is een goede oefening.

Lees meer »