Collage gitarist

Gepubliceerd op 20 december 2017 10:22

papier collage

 

Ik had maar ongeveer anderhalf uur de tijd om een collage te maken, ivm de beschikbaarheid van de ruimte waarin ik mocht werken. Sinds mijn lagere schooltijd had ik mij hier niet meer aan gewaagd. Toch een mooie uitdaging, mede ook door de beperkte tijd.

De gitarist loopt naar/door een dichtbegroeid landschap. Als ik wat meer tijd heb zal ik er nog eens één maken, waarin wat duidelijker vormen.

Een grappige anekdote is wel, dat ik gescheurd papier met tekst uit een vrouwentijdschrift op het werk wilde aanbrengen. Toen ik het toch maar even las, bleek het een verhaal te zijn, waarin een rauwe erotische scene op enigszins wellustige wijze, nogal expliciet beschreven werd. Ik heb toch maar andere stukken tekst gekozen.

Het verhaal van de gitarist kan natuurlijk overal over gaan, al naar gelang de toeschouwer ook voor zichzelf invult. Maar het bovengenoemde is niet waar de gitarist voor mij voor staat. Hij is op weg.... quo vadis? Toch... iets als harmonie, vervulling, bestemming, iets wat ik eigenlijk geen naam kan geven.

De afbeelding is langwerpig: 675mm x 300mm.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.