Gitaar "Foltha"

Gepubliceerd op 25 juni 2018 10:48

 

Net als vorig jaar twee setjes van vier liedjes gespeeld op een BBQ feestje van de voormalige band Wilsum. Het was erg gezellig. Na de eerste set kreeg ik van Rene de Gram en Gert Lentink een akoestische gitaar. Zij hadden de gitaar , die eerst roze met bloemetjes was, op mijn verzoek voor me overgespoten in groen en zwart. De letters (lettertype van Fender) en naald zijn van echt bladgoud. Vakwerk. Prachtig!! Bedankt mannen, ik ben er erg blij mee.


Het groen staat voor mijn vorig jaar overleden vader, die beroepsmilitair was. De naam Foltha is een combinatie van de namen van mijn vader en moeder, Folkert en Gretha. De naald met rode draad staat voor de zorg die ze altijd voor me hebben gehad, b.v. door o.a. het maken van kleren en het stoppen van sokken. Achter, op de hals, is eveneens in prachtig bladgoud "Het pad Het onkruid Het steen" aangebracht, naar mijn thema "The road The weed The stones",  nu in het Nederlands, omdat ik Nederlandstalig zing.

Heel blij mee. Nogmaals dank Rene de Gram en Gert Lentink


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.