"The road The weed The stones" art » Blog » Voor Eigen Parochie in 't Ukien

Voor Eigen Parochie in 't Ukien

Gepubliceerd op 11 april 2019 om 11:20

Live in 't Ukien: Voor Eigen Parochie

zondag 13 oktober 2019

Kom genieten!

15:00 - 18:00
Linda Westera: Liedjes met en zonder poespas
Linda Westera schreef voor de Soul-en Jazzbands waarin ze zong ook altijd eigen nummers, en dat doet ze nog steeds. Daarnaast heeft zij repertoire van Tom Waits hertaald en uitgevoerd. Tijdens ‘Voor Eigen Parochie’ kiest ze uit al dit werk de mooiste liedjes. Zij brengt de nummers vanavond in ieder geval als duo, maar mogelijk wordt er nog een percussionist toegevoegd.

Henk Jans Enzovoorts: Kleinkunstigheden met enig scheurwerk
Een trio van door de wol geverfde muzikanten. De Nederlandstalige, kleinkunstige teksten zijn vaak verhalend en kunnen ontroeren, maar worden vaak ook luchtig met een milde ironie gebracht, waarbij de luisteraar een (glim)lach niet zal kunnen onderdrukken. Als het scheurpedaal er aan te pas komt, wil het wel stevig rocken! Het geluid van Henk Jans Enzovoorts is moeilijk in een hokje te plaatsen. Inspiratie komt voornamelijk uit de blues/folk/rock van de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw.

Suzie Left: Muzikaal polderen
Suzie Left is een democratische, vijfkoppige band. Ze houden allemaal van blues and jazz en maken met plezier uitstapjes naar rock en pop . 
Van Japanse avant pop via Atlanta Blues en Engelse Rock met enthousiasme door de, bij voorkeur onontdekte hoeken, van de muzikale wereld.
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.