"The road The weed The stones" art » Blog » Autobiografie Henk Jans

Autobiografie Henk Jans

Gepubliceerd op 4 maart 2019 om 15:31

Mijn autobiografie die handelt over mijn levensloop aan de hand van mijn creatieve processen, vanaf mijn eerst bewaarde tekening tot heden is af. Hierin zijn afbeeldingen van tekeningen (al vanaf mijn eerst bewaarde op negen jarige leeftijd) schilderijen, liedteksten, gedachtespinsels en gedichten opgenomen. Behalve het lezen is er ook veel om te kijken dus.  Je leest over mijn fantasieën als jochie dat zich in zijn fantasie de held van het verhaal voelde, maar dat door het leven wordt ingehaald.

.

Een verhaal van opkrabbelen, zoeken naar zingeving en zelfacceptatie. De titel van het boek volgt later. Wel kan ik je mededelen dat ik in gesprek ben met een uitgever.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.